Home arrow Laatste info - ZCT arrow ZCT zoekt Zwemtrainers
ZCT zoekt Zwemtrainers PDF Afdrukken E-mail
Gezocht: zwemtrainers (m/v)

Om het trainersteam te versterken, zoeken wij gedreven en enthousiaste zwemtrainers.

Functie:

Afhankelijk van kennis en ervaring wordt de trainer na een inwerkperiode verantwoordelijk voor één of meerdere groepen competitiezwemmers. Dit houdt onder andere in:

• Trainingen geven
  • Zelfstandig trainingsschema’s maken (met macro / micro planning) of schema’s kunnen lezen en ze laten uitvoeren door de zwemmers.
  • Wedstrijdinschrijvingen voorbereiden (eventueel na een inwerkperiode).
  • Coaching tijdens wedstrijden.

Dit alles in nauwe samenspraak met collega trainers en het technisch comité.

Profiel:

• Een passie voor de zwemsport en het kunnen omgaan met en motiveren van kinderen en jongeren is het allerbelangrijkste.
  • Langere ervaring met competitiezwemmen is een belangrijk pluspunt.
  • Een brevet van hoger redder is een voordeel.

Aanbod:

• Een ambitieuze en talentvolle zwemmersgroep.
  • Gedrevenheid en teamspirit in het trainersteam.
  • Een onkostenvergoeding in verhouding tot bekwaamheid en kwalificaties. Diverse opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd ?

Ben je geïnteresseerd, ken je misschien iemand die geïnteresseerd is of heb je vragen?

Neem dan zeker contact met Vital Coenegrachts (tel 0497 97 91 97, mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ).

Laatst geupdate op ( Sunday 04 December 2016 )