Home arrow Competitie
Welkom op de Competitie-pagina's PDF Afdrukken
Deze pagina is de "Home" pagina voor de Competitie-sectie van de ZCT site.

Dit is de belangrijkste Sectie voor alle competitiezwemmers en hun ouders.

Competitie-zwemmer word je bij het beëindigen van de zwemschool en na selectie door één van onze trainers. Dit op basis van de vereiste technieken in functie van je leeftijd. Het spreekt vanzelf dat er drie slagen gekend zijn (crawl, rugslag, schoolslag) en dat de basis van vlinderslag aanwezig is.
Na een periode in de précompetitie-groepen krijgt de zwemmer een officiële vergunning van de VZF om aan wedstrijden deel te nemen. Het is vanzelfsprekend dat in deze afdeling aanwezigheden belangrijk zijn.
Tevens werkt ZCT met een minimum en maximum leeftijd per groep en met competitie – limieten, tijden die moeten behaald worden om in de competitie te mogen blijven.

Via de links hiernaast heb je toegang tot alle belangrijke informatie in verband met het competitiezwemmen bij ZCT.

Tevens kan je je abonneren op de "Laatste info - Comp" door middel van de RSS-feed. Ga daarvoor naar de Home-pagina van deze site.

Veel plezier bij het surfen en succes op de wedstrijden !

Onze sponsors:

Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement

Laatst geupdate op ( Sunday 11 February 2018 )