Home arrow Technisch Comité
Technisch Comité
Technisch Comité PDF Afdrukken E-mail
Het Technisch Comité is een vergadering van de competitie-trainers en een vertegenwoordiging van het Bestuur om de zwemtechnische onderwerpen te behandelen die verband houden met de goede werking van de competitiegroep.

Tijdens deze vergadering wordt telkens ook de wedstrijdkalender opnieuw bekeken en aangepast waar nodig of aangevuld met eventuele nieuw aangekondigde wedstrijden.

Dit comité vergadert eveneens éénmaal per maand, meestal op de laatste woensdag van de maand, ter voorbereiding van de daarop volgende bestuursvergadering zodat een aantal punten aan het Bestuur kunnen voorgelegd worden ter goedkeuring.

De belangrijkste onderwerpen met een mogelijke impact op de zwemmers (en hun ouders) van de competitiegroepen zijn :
- aanduidingen voor wedstrijden,
- wijziging van de wedstrijdkalender,
- samenstelling van de competitiegroepen en daaraan verbonden overgangen.

Het verslag van de vergadering van het Technisch Comité wordt telkens ook overlopen tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur. De eventueel te nemen bestuursbeslissingen worden na de vergadering van de Raad van Bestuur steeds zo snel mogelijk aan de trainers meegedeeld.
Laatst geupdate op ( Sunday 20 August 2017 )