Home arrow Laatste info - ZCT
Laatste info - ZCT
ZCT zoekt Zwemtrainers PDF Afdrukken E-mail
Gezocht: zwemtrainers (m/v)

Om het trainersteam te versterken, zoeken wij gedreven en enthousiaste zwemtrainers.

Functie:

Afhankelijk van kennis en ervaring wordt de trainer na een inwerkperiode verantwoordelijk voor één of meerdere groepen competitiezwemmers. Dit houdt onder andere in:

• Trainingen geven
  • Zelfstandig trainingsschema’s maken (met macro / micro planning) of schema’s kunnen lezen en ze laten uitvoeren door de zwemmers.
  • Wedstrijdinschrijvingen voorbereiden (eventueel na een inwerkperiode).
  • Coaching tijdens wedstrijden.

Dit alles in nauwe samenspraak met collega trainers en het technisch comité.

Profiel:

• Een passie voor de zwemsport en het kunnen omgaan met en motiveren van kinderen en jongeren is het allerbelangrijkste.
  • Langere ervaring met competitiezwemmen is een belangrijk pluspunt.
  • Een brevet van hoger redder is een voordeel.

Aanbod:

• Een ambitieuze en talentvolle zwemmersgroep.
  • Gedrevenheid en teamspirit in het trainersteam.
  • Een onkostenvergoeding in verhouding tot bekwaamheid en kwalificaties. Diverse opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd ?

Ben je geïnteresseerd, ken je misschien iemand die geïnteresseerd is of heb je vragen?

Neem dan zeker contact met Vital Coenegrachts (tel 0497 97 91 97, mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ).

Laatst geupdate op ( Sunday 04 December 2016 )

Belangrijke informatie PDF Afdrukken E-mail

Graag willen wij u er nog eens aan herinneren dat :

• Voor de zwemschool en de jeugd- en sportzwemmers wordt er altijd les gegeven, behalve op wettelijke feestdagen (zoals 1 november) of wanneer het vermeld wordt via website, mailing en prikbord.

• Ter bevordering van de algemene hygiëne in het zwembad er binnen ZCT het dragen van een badmuts verplicht is.

• De individuele kleedcabines leeg moeten blijven en niet mogen afgesloten worden voor andere zwemmers. Kleding moet opgeborgen worden in een kleerkastje, waarvoor u 1 of 2 euro nodig hebt.

• Dit geldt niet voor de gemeenschappelijke kleedkamers waar kleding (onder eigen verantwoordelijkheid) kan blijven hangen tijdens de zwembeurt.

Helaas is al meerdere malen gebleken dat waardevolle voorwerpen (horloges, oorbellen…) en zelfs de kleinste bedragen niet veilig zijn als ze onbeheerd blijven liggen.

• Op woensdag alle zwemmertjes in de kleedkamers blijven tot er een lesgever aanwezig is. Op een teken van de lesgever kan iedereen naar het zwembad gaan.

• Ouders voor, tijdens en na de lessen niet in het zwembad zijn toegelaten. Ook niet door de deur in de gang. Communicatie met de leerkracht kan tijdens het familiezwemmen en via briefjes die u met uw kinderen kan meegeven.