Home arrow Laatste info
Laatste info
Trainingsuren PDF Afdrukken E-mail
Jeugdzemmers:

    Zaterdag 20u – 21u
    Zondag 9u30 – 10u30

Sportzwemmers:

    Zaterdag 21u – 22u
    Zondag 9u – 10u
 
Nuttige info PDF Afdrukken E-mail
Even herinneren dat er van september tot juni altijd les wordt gegeven, behalve op wettelijke feestdagen (zoals 1 november) of wanneer het expliciet vermeld wordt via website, mailing en prikbord.

Wij willen er ook uw aandacht op vestigen dat de individuele kleedcabines leeg moeten blijven en niet mogen afgesloten worden voor andere zwemmers. Kleding kan opgeborgen worden in een kleerkastje waarvoor u 1 of 2 euro nodig hebt.
Dit geldt niet voor de gemeenschappelijke kleedkamers waar kleding (onder eigen verantwoordelijkheid) kan blijven hangen tijdens de zwembeurt.
 
Laatst geupdate op ( Wednesday 30 October 2013 )
 
Nieuwsbrief Jeugd- & Sportzwemmen PDF Afdrukken E-mail
Bent u nog niet “geabonneerd” op onze mailings en blijft u toch graag tijdig op de hoogte !?
Stuur dan snel een berichtje naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken met als titel “Nieuwsbrief” samen met de vermelding van uw naam. Wij houden u dan te gepasten tijde op de hoogte van alle interessant info die u specifiek aanbelangt.
Als alternatief voor (of als aanvulling op) onze nieuwsbrief kan u zich abonneren op de RSS-feed van onze site. Surf daarvoor naar de desbetreffende link op de Home-pagina van www.zct.be
 
Lessen voor volwassenen PDF Afdrukken E-mail

Onze oudere (ex-)competitie-zwemmers (met een reddersdiploma !) verzorgen de zwemlessen voor de geïnteresseerde sportzwemmers !
Dus iedereen die wil leren zwemmen of zijn/haar zwemstijl wil bijschaven, is van harte welkom in baan 1, zowel op zaterdagavond (21u - 22u) als op zondagochtend (9u - 10u).

Laatst geupdate op ( Sunday 08 August 2010 )
 
Badmutsen (ZCT-regel) PDF Afdrukken E-mail

Ter bevordering van de algemene hygiëne in het zwembad is er besloten binnen ZCT het dragen van een badmuts terug te verplichten. Deze regel is ingegaan sinds februari 2007 geldt voor alle leden van onze zwemclub.

Wij zijn zeker dat u, samen met ons, deze inspanning wil doen om het zwemmen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en dit onder het motto "Proper water voorop, zet een badmuts op je kop"...

Laatst geupdate op ( Friday 01 June 2007 )
 
Meer...