ZCT laatste Events

View Full Calendar
Sint 2014
Laatst geupdate op ( Monday 10 November 2014 )

Zwemclub Tremelo

Beste bezoeker,

Met deze site willen we in eerste instantie al onze clubleden en sympathisanten zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte houden van alle interessante, nuttige en leuke informatie met betrekking tot onze club.
Maar ook alle andere bezoekers zijn uiteraard meer dan welkom om onze club te komen ontdekken en misschien zelfs op die manier de eerste stappen naar fijn zwemplezier te zetten.

Kies eerst bovenaan een categorie en wandel dan door de rubrieken aan de linkerzijde van deze site.
Zo kunnen ouders die hun kinderen willen laten zwemmen, alle nuttige info vinden onder de categorie “Zwemschool”. Volwassenen die baantjes willen trekken of zelfs beter willen leren zwemmen, kunnen onder de categorie “Sportzwemmen” terecht. En over de prestaties van onze competitiezwemmers en nog veel meer dat hen aanbelangt, is alles te vinden onder de categorie “Competitie”.

Kijk vooral ook regelmatig de "Laatste info" rubrieken van de verschillende categoriën na op interessante/nuttige boodschappen !
Maar vooral... : surf en geniet !

Voor de liefhebbers : de nieuwe RSS-feeds zijn reeds een tijdje beschikbaar !! Klik in de menu aan de linkerzijde op RSS en maak dan je keuze uit de aangeboden feeds en alle ZCT-nieuwigheden worden je voortaan automatisch aangereikt...
Met sportieve groeten van het bestuur.

Onze sponsors:

Advertisement           Advertisement        Advertisement

Laatst geupdate op ( Tuesday 03 September 2013 )